Aldi nu ook in Italië; goed nieuws voor het vakantiebudget!

De Lidl is al jaren een groot succes in Italië, meer dan 600 winkels heeft de supermarkt in heel het land. Nu maakt ook de grote concurrent Aldi de sprong over de Alpen. De openingsactie is in ieder geval erg ludiek, Italianen die Aldi als achternaam hebben worden in het zonnetje gezet.

Ondanks dat Aldi gewoon staat voor Albrecht Discount zijn er toch duizenden Italianen die Aldi heten. Vijf werden uitgenodigd om de hoofdrol te spelen in reclamefilmpjes waar ze traditionele Italiaanse gerechten kookten met het nieuwe assortiment.
Made in Italy
De Duitsers doen er alles aan om de kritische Italianen voor zich te winnen. Zo is 75% van de producten afkomstig van Italiaanse leveranciers en zelfs 99% van de wijnen komt uit Italië. De uitzondering? Champagne!

1 maart openen de eerste 10 winkels. Eind 2018 moeten dat er al 45 zijn. Alle winkels zitten vlakbij een vestiging van concurrent Lidl. Die heeft er al meer dan 600, meer info.

Via deze link kan je alle filialen in Italië zoeken.

Hier komen de eerste vestigingen van Aldi in Italie
Hier komen de eerste vestigingen