Italiëgevoel in Arnhem bij delicatessen winkel Woarst

Helaas kunnen we niet iedere dag naar Italië op vakantie en daarom moeten we het soms doen met Italiaanse sferen in eigen land. In Arnhem bijvoorbeeld waar sinds vorig jaar de delicatessenwinkel Woarst  zit. Dat klinkt niet echt Italiaans, maar het smaakt wel zo!

Woarst is er voor de bewuste fijnproever of borrelliefhebber vertellen ze ons. Eigenaar Matthias Peuser staat voor puur, verfijnd en verantwoord. Hij heeft dan ook een  oprechte liefde en passie voor eten. Alle producten zijn met aandacht en smaak geselecteerd en samengesteld.  “Of je worst lust” is dus wel van belang bij Matthias want hij verkoopt fantastische worsten uit Nederland en Italië.  In Gelderland is de winkel de borrelshop met de meeste worsten in het aanbod, 50 smaken en types.

De sfeer is in ieder geval Italiaans. Veel van de worsten zijn van varkensvlees maar proef ook de producten met rundvlees en wild, gedroogd, uit Italië en Nederland.
Woarst Deli zit in de gezellige 7 straatjes in het centrum van Arnhem.

Woarst Delicatessen
Bentinckstraat 55, 6811EE Arnhem
www.woarst.nu

delicatessenwinkel Italiewinkel in Arnhem

Italiewinkel in Arnhem delicatessen

Eén antwoord op “Italiëgevoel in Arnhem bij delicatessen winkel Woarst”

Reacties zijn gesloten.