Villa Dolce and Gabbana te koop

Voor velen een droom, een huisje in Italië. Heb je het geld liggen en wil je wat bijzonders kijk dan even naar het optrekje van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Hun paleisje op het eiland Stromboli staat te koop!

Zo’n 25 jaar geleden kochten de heren het huis waar ze sindsdien talloze internationale sterren vermaakten met bruisende feesten zoals het een echt jetset koppel betaamt.

Punt is wel dat je het huis alleen per boot of helicopter kan bereiken. Ook niet onbelangrijk is dat het eiland een redelijk actieve vulkaan is…

Het huis bestaat uit drie delen opgetrokken in de lokale stijl op een perceel van zo’n 500 vierkante meter. Daar omheen liggen verschillende terrassen en tuinen met mediterrane planten. Er zijn zeven suites met ieder een geheel eigen, kenmerkende D&G-stijl. Het karakteristieke design van de heren is gecombineerd met lokale meubels en kleurrijke handgeschilderde majolica-tegels.

De ontwerpers staan ​​bekend om hun grote liefde voor Sicilië, waar Domenico Dolce werd geboren. Je ziet het eiland ook in veel commercials van ze terug. Oscar winnaar Paolo Sorrentino maakte in 2014 met het eiland op de achtergrond een reclamefilm voor een van de luchtjes van het wereldberoemde modehuis. Een van de andere parfums draagt de naam Stromboli.

O ja, de prijs, 6,3 miljoen, is te doen!